Onderhoud De Meern, Vleuten en Leidsche Rijn

Het schilderen van deuren, kozijnen of het lakken van de vloer of bijvoorbeeld de trap en het schilderen van muren en plafond is een van de klussen die het vaakst door huurders en huiseigenaren zelf wordt gedaan. Toch kunnen er tal van redenen zijn waarom u het aan de vakman over zou laten. Te weinig tijd bijvoorbeeld of omdat het jammer is om er vrije dagen aan op te offeren. Ook als u niet zo goed (meer) ter been bent of niet over de juiste materialen beschikt, kan dat een belangrijke reden zijn om het onderhoudswerk aan een vakman over te laten. Michel Nieuwland kan met zijn onderhoudsbedrijf in De Meern, Vleuten en Leidsche Rijn worden ingeschakeld voor al het binnen- en buitenwerk.

Elk onderhoud vraagt om het juiste materiaal

Bij het kiezen van bijvoorbeeld een verfsoort spelen verschillende dingen een rol. Op welke ondergrond wordt er geverfd, het uiterlijk van de verfsoort – mat of glans, dekkend of transparant – en waar en hoe intensief het te schilderen object gebruikt wordt. Een trap of vloer die intensief belopen wordt, vraagt om een andere lak- of verfsoort dan een deur- of raamkozijn. Een schutting moet anders behandeld worden dan een schrootjeswand. En een radiator heeft een andere lak nodig dan een vensterbank. Michel Nieuwland geeft u graag advies over de mogelijkheden en de voor- en nadelen van bepaalde materialen. En daarna gaat het onderhoudsbedrijf in De Meern, Vleuten of Leidsche Rijn graag voor u aan de slag.

Daarom schildersbedrijf Nieuwland

  • Vakbekwame klusser;
  • Voor alle saus- en schilderwerk;
  • Ook voor vloeren en trappen;
  • Tevens andere klussen, bv timmerwerk, glaszetten of plaatsen dakkapel;
  • Betrouwbaar, secuur en netjes.

Klussenbedrijf Nieuwland

Michel Nieuwland van onderhoudsbedrijf De Meern, Vleuten en Leidsche Rijn werkt voor particulieren en bedrijven en hij neemt grote en kleine opdrachten aan. Hij stelt daarbij steeds de klant of opdrachtgever centraal. Vooraf neemt hij met u door wat er gebeuren moet, waarbij hij naar uw wensen luistert en met u meedenkt. Vanuit zijn expertise en vakkennis kan hij desgewenst adviseren of alternatieven aandragen. Als de grote lijn duidelijk is, stelt Michel Nieuwland een offerte op. Gaat u akkoord met het werkplan en de prijsopgave, dan worden in een vervolggesprek alle details met u doorgenomen en de afspraken op papier gezet. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan en weet iedereen waar hij/zij aan toe is.

Andere werkzaamheden

Klussenbedrijf Nieuwland is niet alleen voor onderhoudswerkzaamheden in te schakelen, maar bijvoorbeeld ook voor het leggen van vloeren, het vervangen van elektrische bedrading en leidingen, behangen of het ophangen van gordijnrails. Door zijn brede technische opleiding en de jarenlange ervaring is Michel Nieuwland een echte allrounder. Naast schilder is hij bijvoorbeeld ook loodgieter, elektricien en timmerman. Hebt u een bepaalde klus op het oog en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, neemt u dan vrijblijvend contact op. Ook als u andere werkzaamheden heeft dan die voor onderhoudsbedrijf De Meern, Vleuten en Leidsche Rijn.